Couscoussalade

Couscous salade

frisse Couscous
Course Bijgerecht
Cuisine Mediterranean
Prep Time 1 day 30 minutes
Cook Time 10 minutes
Author Paul Hinskens

Ingredients

  • 1 500 gram cherrytomaatjes
  • 1 stk knoflook
  • 4 eetlepel vierge olijf olie
  • 1 275 gram couscous

Instructions

  • Strooi de couscous in een schaal. Schenk er 500 ml heet water op en zet apart om te wellen. leg een theedoek over de pan
  • Hak de peterselie fijn 
  • en halveer de tomaatjes. Roer de couscous met een vork los. 
  • Pers de knoflook erboven. 
  • Rasp de groene schil van de limoen boven de couscous. Halveer de limoen en pers ook de helften boven de salade. 
  • snipper de ui mag ook een rode ui zijn
  • Voeg de laatste 4 el olie toe en schep de salade goed om. Breng op smaak met peper. Schep de ui, tomaatjes en peterselie door de couscous
  • eet smakelijk
Share:

Author: Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *