advanced divider

Mijn Keuken

Leuke en heerlijke recepten

Broodbeleg

Pindakaas

Paul 9 februari 2020
Broodbeleg
0

Braadgerechten

Sauzen

Mosterd

Paul 16 februari 2020
sauzen
0

Mayonaise

Paul 16 februari 2020
sauzen
0

......

Wijn,Kazen,Oliën,azijnen

Brouwenstijn.nl

Tovino.nl

Kruiden

kruidenuitleg-smaken

......

Wat is het verschil

Bakken (pan) – kort of middellang in heet vet in een open pan
Bakken (oven) – met wat vet in een hete over
Braden – lang, in gesloten pan met wat vet, niet al te heet
Barbecuen – boven gloeiende kolen (kijk uit voor lekkend vet)
Blancheren – heel kort koken of bakken, als voorbereiding
Frituren – kort in zeer heet vet, in speciale frituurpan
Fruiten – voor groente, kort in weinig vet, niet te heet
Grillen – garen door hittestraling, zonder vuur, weinig vet
Koken – voor groente, garen in kokend of heet water
Magnetron – (alles) garen door hitte-opwekking met radiogolven
Roerbakken – (alles) in open pan, heet, niet te lang, weinig vet
Smoren – (groente) in dichte pan, niet te heet, langzaam, met weinig vet
Stomen – (groente) garen met stoom, in speciale stoompan
Stoven – (vlees) traag in gesloten pan met vet, niet te heet
Wokken – is hetzelfde als roerbakken.

 

Hinskens-startpagina

Contact

info@hinskens.nl

Veilig

We doen er alles aan om de linken eerst goed te testen  

Visitors