Sinds 2010

Nieuws startpagina Hinskens 19-4-2020

Update beschrijving veiligheid website startpagina Hinskens
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hallo allemaal, even een update
Wat hebben we allemaal gedaan de afgelopen tijd en wat willen we nog meer.
Startpagina Hinskens: Alle categorieën zijn nu gemaakt in een harmonicavenster.Dit om de zoeksnelheid te bevorderen en de pagina overzichtelijker te maken.
Elke categorie is uitklapbaar zodat de linken verschijnen.

Ook zijn we weer enorm bezig met veiligheid.Veiligheid is prioriteit nummer 1 op onze website.Zo is Captcha toegevoegd in het contactformulier. zodat er geen vervelende spam kan volgen voor u als gebruiker en voor ons al website houder.U ziet dan ook rechts onderin de captcha logo.

dit kunnen we uitzetten maar dat hebben we als controle niet gedaan zodat we zeker weten dat deze veiligheid aan staat.
Verder is er enorm gewerkt en getest op de layout van de pagina.Om het mooier te maken en sneller hebben we er toch voor gekozen om de kop foto.Te vermijden en dit in een kleur te zetten die verloopt in kleur.
Reden is de laad snelheid. Startpagina Hinskens zit nu op 4,49 seconden

Een foto veroorzaakt vertraging en loopt al snel op naar de 12 seconden.Laadtijd is essential. voor de pagina De bezoeker aantallen lopen weer op gemiddeld zitten we nu op 1250 bezoeker per maand dit is een gemiddelde van 10 jaar.Toch zouden we dit graag zien verhogen. Echter het delen van onze pagina wordt niet echt massaal gedaan hier ligt nog een hoop werk voor ons.startpagina Hinskens blijft continu zichzelf proberen te verbeteren en te luisteren naar de gebruikers.Daarom hebben we ook de blog Mag ik u wat vragen gepresenteerd.

https://hinskens.nl/mag-ik-je-wat-vragen/

Hier kunt u uw mening geven over onze site en aangeven wat u graag zou willen zien op onze site.Tips zijn welkom. Maar worden uitvoerig eerst getest en gekeken of het past in de omgeving van startpagina Hinskens.

Nog meer veiligheid We hebben diverse blokades opgezet om vervelende aanvallen te blokkeren.

Dit blijkt dus nodig te zijn. Er zijn vervelende hacker overal ter wereld die pogingen doen. om websites kapot te maken en of te gebruiken voor allerlei duistere zaken.Onze website wordt 24 uur gemonitord op dit soort aanvallen.Helaas is dit nodig .Vooral in deze corona crissis zijn de aanvallen wereldwijd enorm toegenomen.

Alleen al in 2017 alleen al waren er meer dan 317 miljoen nieuwe stukjes malware – computervirussen of andere kwaadaardige software gemaakt (Bron: CNN) . Helaas kennen we de statistieken nog niet hoeveel er in 2019 dagelijks zijn gemaakt.

Dagelijks worden er gemiddeld 30.000 nieuwe websites gehackt.

(Bron: Forbes)

Deze 30.000 sites zijn doorgaans legitieme sites voor kleine bedrijven, die onbewust malware verspreiden. U kunt lezen waarom iemand hier een website voor kleine bedrijven zou hacken .

Daarom is startpagina hinskens enorm waakzaam om wat voor linken wij plaatsen op onze website.

Veel plezier op onze site. en help mee door ons te delen en vul gerust u bevindingen in op https://hinskens.nl/mag-ik-je-wat-vragen/ 

U helpt ons om ons te delen

https://www.hinskens.nl

Of kijk op onze Hinskens startpagina nieuws voor leuke en interessante onderwerpen

https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fwww.hinskens.nl%2F&display=popup&ref=plugin&src=like&kid_directed_site=0

0 0 vote
Article Rating

Deel ons met vrienden of familie

0
Ik zie u idee / melding graag te gemoed , Geef uw commentaar hier.x
()
x
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram