Startpagina

Sinds 2010

Startpagina Hinskens

Nieuwsbrief

SEO en speedup website

Om je website op te laten vallen. en je te onderscheiden van andere websites moet je veel werk doen. Niet alleen hoop je dat je meer mensen naar je website trekt maar dat je ook inkomsten genereerd op je website.

Een website bouwen en onderhouden wordt steeds moeilijker en steeds duurder. Dus hoe hou je en website gratis maar genereer je toch inkomsten. 

Ja dat is effe een dingetje. Bezoekers stijgen langzaam maar de advertentie worden nog niet optimaal benut. Hoe geef je de mensen de wijsheid dat het via jou site vellig is om te kijken of te kopen. Vaak zitten erachter nog veel meer fantastische aanbiedingen. onze adverteerders zijn zorgvuldig gekozen en hebben geen onveilige websites

                                                                Veilig

Op onze website kom je niet voor nare verassingen te staan en is alles dubbel gecheckt. Want we maken er tenslotte zelf ook gebruik van en ook wij willen geen narigheid.

                                                               SEO

SEO staat voor search engine optimization oftewel zoekmachineoptimalisatie
SEO is erg belangrijk. een goede SEO zorgt voor een goede ranking in google .Hoe beter hoe hoger en des te meer mensen je vinden. Belangrijke items zoals eens een blog schrijven reviews krijgen van je lezers enz. Elk wordt wat wordt gepubliceerd kan jou helpen om gevonden te worden. Je hoopt de wereld te veroveren maar het is al moeilijk genoeg om lezers te krijgen van je eigen dorp of stad laat staan heel Nederland. Toch mogen we niet klagen we zitten nu op 1.5 k per maand en dat is over de gehele wereld.

                                                   Toevoegen en vernieuwen

Constant vernieuwen en verbeteren daar zijn we mee bezig. Zo hebben we nu ook weer diverse linken toegevoegd. snelheden verbetert waar het kon investeringen gedaan voor betere verwerkingen van het grafische gedeelte.

De meest grote vernieuwing is gedaan in Nieuws en weer. Dit hebbe we enorm uitgebreid en met name de kranten sectie. Daar we erg geïnteresseerd zijn in het nieuws niet alleen in Nederland maar oo in het buitenland. Hebben we diverse kranten uit diverse lande toegevoegd. Natuurlijk niet alle landen in de wereld maar de meest te talen. Ook u kunt bijvoorbeeld een krant uit Spanje England of Rusland lezen. klik op de krant en als u google chrome gebruikt dan vertaal hij dit.  doet hij dit niet download dan de vertaling extentie voor chrome
Zo kunt u een buitenlands krant makkelijk lezen.

                                                                Adverteren

Heeft u een berdijf wilt u extra opvallen en bij ons adverteren stuur dan een bericht via contact en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.

advertentie vanaf 50, per/j oplopend tot….. wat u wil.

Tot zover weer veel plezier 

 

P.S deel onze website met u vrienden en familie

   

Nieuws
advanced divider
0 0 votes
Artikelbeoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments