Startpagina

Sinds 2010

Startpagina Hinskens

Voor jong en oud

Vlees salade

Vlees salade schotel

Een rijkelijk gevulde rund vlees salade schotel, bij ons is het altijd de traditie om met kerst een rundvlees salade schotel te maken. Een rijk gevulde schotel met een heerlijk smaak. Het inbrengen van de runderbouillon en het vlees wat uren heeft staan te sudderen geeft deze schotel een rijkelijk smaak.

Vleessalade

vlees salade

slaatje of vlees salade
Prep Time 1 hr 15 mins
Cook Time 10 mins
Total Time 1 hr 25 mins
Course Bijgerecht
Cuisine Hollands
Servings 4 personen
Calories 240 kcal

Equipment

  • pan
  • bakje
  • schaal

Ingredients
  

  • 1 kg aardappelen
  • 1 pollepels runderbouillon
  • 1 pot sandwichspread
  • 3 eetlepels Mayonaise
  • 1 kg sukade lappen

Instructions
 

  • Zorg eerst ervoor dat je een lekkere runderbouillon heb
  • anders kijk voor recept op https://hinskens.nl/runder-bouillon/
    De sukade lappen gebruik je van de bouillon
  • zet een pan met aardappelen op en kook deze 20 minuten met wat zout
    aardappelen koken
  • afgieten aardappels prakken
    aardappelen
  • open een pot sandwich spread
    sanwichspread
  • volledig erbij doen
    stampen
  • open een pot mayonaise
    Mayonaise
  • 2 a 3 eetlepels mayonaise erbij zodat het wat gladder word en wat zurig
    slaatje
  • schep ongeveer 1 pollepel bouillon erbij
    slaatje
  • haal de sukade lappen uit de bouillon
    Vlees salade 1
  • voeg ze in kleine stukjes toe
    Vlees salade 2
  • goed omroeren
    Vlees salade 3
  • Je slaatje lekker in de koelkast zetten voor een paar uur liefs tot de volgende dag
    Vlees salade 4
  • Opmaken; smeer de top in met een dunne laag mayonaise, en breng de garnituur aan
    Eet smakelijk
    Vleessalade
Keyword slaatje
Vleessalade
0 0 vote
Artikelbeoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments