Go Back Email Link
Goulash met champignon

Goulash met champignons

Goulash met champignons
Prep Time 20 minutes
Cook Time 4 hours
Total Time 4 hours 20 minutes
Course Hoofdgerecht
Cuisine hongaars
Servings 4 personen
Calories 45 kcal

Equipment

  • braadpan
  • sudderplaat

Ingredients
  

  • 800 gram sukadelappen
  • 2 stuks uien
  • 2 stuks Paprika rood en groen
  • 250 gram champignon
  • 1 blikje tomaten puree
  • 1 pakje Tomato frito Heinz
  • 3 teentjes knoflook
  • 1,5 eetlepel bloem
  • 1 eetlepel vleeskruiden
  • 0,5 eetlepel paprikapoeder
  • 400 gram vastkook aardappelen
  • 2 koffielepels karwijzaad
  • 1 stuk rund bouillonblokje

Instructions
 

  • snij de sukadelappen in stukken
    kruid ze met vleeskruiden en doe daar overheen paprika poeder
    sukadelap
  • snij de champignon in plakken
    champignons
  • snipper de ui
    ui
  • snij de paprika in blokjes
    Paprika
  • snijd de aardappels in blokjes
  • Doe de ui en de knoflook in de pan en fruit de ui
    pau met ui
  • strooi vervolgens de karwijzaad erover
    karwijzaad
  • voeg het vlees toe met wat bloem en bak het lekker bruin
    bloem
  • Voeg 1 pakje frito toe
    frito olijven
  • voeg 1 blikje tomaten puree toe
    Voor presentatie
  • blus af met 300 ml vleesbouillon
  • zet het op een sudder plaat en laat het 2 uur pruttelen om het half uur omroeren
  • voeg de champignons toe
    champignon
  • voeg de aardappelen toe in blokjes
    aardappel
  • voeg de paprika toe
    Goulash
  • Laat het geheel nogmaals 2 uur pruttelen
  • Serveer met rijst of aardappel puree eetsmakelijk
    Goulash met champignon
Keyword champignons, gaulash