Go Back Email Link
Rempejek

Rempejek

pindakoek
Prep Time 30 mins
Cook Time 30 mins
Total Time 1 hr
Course Bijgerecht
Cuisine aziatisch
Servings 4 personen
Calories 85 kcal

Equipment

  • wok
  • schaal
  • lepels schuimspaan

Ingredients
  

  • 250 gram rijstmeel
  • 300 ml water
  • 150 ml kokosmelk
  • 2 theelepels koriander
  • 1/2 theelepel peper
  • 2 eetlepels Tapioca ma├»zena kan ook
  • 1 theelepel zout
  • 1 stuk bouillonblokje groenten
  • 8 stuk citroenblaadje of citroen rasp
  • 4 stuk kemir nootjes
  • 4 teentje knoflook
  • 1/2 duim kentjoer
  • 150 gram pinda's ongezouten pinda's
  • 250 cc olie

Instructions
 

  • maak het beslag
    presentatie
  • zet de pan met olie aan
  • neem 1 eetlepel beslag en doe er 1 koffielepel nootjes in
    presentatie
  • strooi het beslag langs de rand
    presentatie
  • het beslag blijft aan de rand plakken
  • schep voorzichtig met schuimspaan olie over het beslag tot het los laat
    presentatie
  • daarna omdraaien
    presentatie
  • eet smakelijk
    Rempejek
Keyword Rempejek