Go Back Email Link
bouillion

Runder Bouillon

bouillion van rundervlees sukade lappen
Prep Time 1 hr
Cook Time 5 hrs
Total Time 6 hrs
Course Bijgerecht
Cuisine Hollands
Servings 10 personen
Calories 45 kcal

Equipment

  • pan
  • schuimspaan

Ingredients
  

  • 1 kg sukadelappen
  • 7 pakjes bouillonblokjes
  • 1 stuk schenkel

Instructions
 

  • zet een pan met water op 3 liter
    pannen
  • haal 7 pakjes uit de verpakking
    presentatie
  • plaats ze in de pan met water
    pan
  • vlees en de schenkel erin
    sukadelappen
  • Breng het aan de kook
    schuim
  • schep na een tijd de schuim eraf
    schuim scheppen
  • Laat de boilion ongeveer 5 sudderen op een sudderplaat
    bouillion
  • Schep het vlees eruit ,maak er kleine stukjes van en terug in de pan
    Proeven kijk of er peper en zout bij moet
    Ragout
  • Uw runder Bouillon is klaar
Keyword runder bouillion