Go Back

Zalm met ei

Patricia van der Meer-Hinskens
zalm met ei en geroosterd brood
4.5 from 2 votes
Prep Time 10 mins
Cook Time 10 mins
Total Time 20 mins
Course Tussendoortje
Cuisine Hollands
Servings 2 personen
Calories 360 kcal

Equipment

  • pan
  • spadel

Ingredients
  

  • 6 stk eieren
  • 150 gram zalm snippers
  • 1 bosje lente uit
  • 1 scheut zout
  • 1 scheut pepper

Instructions
 

  • snij de lente uit in ringen en doe ze in de mengkom
  • voeg de zalmsnippers in de mengkom
  • doe 6 eirenen in de mengkom en roer alles door elkaar
  • zout en peper erbij
  • doe een beetje olie in de pan indien op warmte gooi het mengsel in de pan
  • blijven roeren
  • af en toe oprijzen en dan blijven roeren totdat het een popcorn structuur wordt
  • server het op een boterham of geroosterd brood eet smakelijk
Keyword geroosterd brood, prei, prei,soep, zalm