Snij de broccoli in kleine roosjes en de champignons in vieren. Kook de broccoliroosjes ca. 3 min voor.
Verhit 2 eetlepel olie in een grote wok of hapjespan en bak hierin de hamblokjes kort aan. Voeg de champignons en aardappelschijfjes toe en bak deze ca. 5 min. mee.
Meng ondertussen voor de saus de inhoud van het flesje Blue Band Finesse voor koken met de inhoud van dit zakje met een garde in een kom.
Voeg de saus vervolgens toe aan het aardappelmengsel en roer het geheel goed door elkaar. Breng het aan de kook en laat het 1 min. zachtjes doorkoken. Voeg nu de broccoliroosjes toe en meng het geheel goed door elkaar.
alles goed omroeren
voeg de broccoli toe en even doorbakken
Breng het mengsel vervolgens over in de ingevette ovenschaal en verdeel de geraspte kaas over het gerecht. Zet de ovenschaal in het midden van de voorverwarmde oven en bak de schotel ca. 25 min. totdat de kaas goudbruin en krokant is. Haal het gerecht uit de oven en laat het nog ca. 5 min. afkoelen voor het serveren.