snij de spitkool door de midden en haal het hart eruit
snij de spitskool in stroken en nogmaals door de midden
doe de spitskool in de pan en kook deze gaar voor 7 a 10 minuten
snipper de ui
versnijd de selderij in fijne stukjes (blaadjes steeltje onderkant bosje gooi je weg
bak de ui en pers er de knoflook bij lekker bruin bakken
giet de spitkool af en doe de spitskool in de vergiet
laat goed uitlekken mag gewoon koud worden
Doe de koude uitgelekte spitskool in de kom
uien erbij
peper en zout erbij
2 eieren erbij
voeg nu de griesmeelbloem to begin met 50 gram
meng alles goed door elkaar probeer er een balletje van te draaien
indien te nat griesmeelbloem erbij ik gebruikte totaal 400 gram
als de balletjes gemaakt zijn gaan we ze bakken in olie
doe olie in de pan zodat er en volledig laag ontstaat.Bodem pan volledig bedekt bak de pasteitjes voor 3 minuten en drie minuten de andere kan
lekker opbakken u ziet vanzelf hoe u ze wilt hebben
eet smakelijk