Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Couscous biologisch
Patricia van der Meer
Couscous biologisch
Print Recipe
Pin Recipe
Cook Time
30
minutes
mins
Total Time
30
minutes
mins
Course
Bijgerecht
Cuisine
Noord-Afrika
Servings
4
personen
Calories
120
kcal
Equipment
1 koekenpan
1 braadpan
Ingredients
3
eetlepels
olie
1
stk
ui
2
teen
knoflook
800
milliliter
sterke kippen bouillon
2
theelepels
kaneel
1
theelepel
kaneelpoeder
1
theelepel
gemberpoeder
1
theelepel
komijnpoeder
1
theelepel
Kurkuma poeder
2
pakken
Couscous biologisch van honig a 275 gram
25
gram
boter in blokjes
1/2
bosje
koriander
Instructions
Verwarm de olie in een koekenpan en fruit de ui en de knoflook.neem de pan van het vuur zodra de uien glazig zijn
Schenk bouillon in een braadpan en voeg de kaneel,komijn,en kurkuma toe.
Breng de bouillon aan de kook
Neem de pan van het vuur en strooi de couscous in de hete bouillon,voeg peper en zout toe en meng alles goed.
Laat de couscous 10 minuten wellen
voeg de ui,knoflook en de boter toe aan de couscous.zet de pan nog 2 minuten op het vuur
Roer goed met een vork om de korrels los te maken.
strooi er eventueel fijn geknipte koriander over
Serveer direct lekker bij gerecht met gegrild vis,vlees of gevogelte
Keyword
couscous