advanced divider

Sinds 2010

Startpagina Hinskens

Voor jong en oud

Couscous Biologisch

Berichtje achter laten lukt niet ?
Druk op F5 indien box niet laat
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
advanced divider

Couscous biologisch

Couscous biologisch
Course Bijgerecht
Cuisine Noord-Afrika
Keyword couscous
Cook Time 30 minutes
Total Time 30 minutes
Servings 4 personen
Calories 120kcal
Author Patricia van der Meer
Cost 6

Equipment

  • 1 koekenpan
  • 1 braadpan

Ingredients

  • 3 eetlepels olie
  • 1 stk ui
  • 2 teen knoflook
  • 800 milliliter sterke kippen bouillon
  • 2 theelepels kaneel
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • 1 theelepel gemberpoeder
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • 1 theelepel Kurkuma poeder
  • 2 pakken Couscous biologisch van honig a 275 gram
  • 25 gram boter in blokjes
  • 1/2 bosje koriander

Instructions

  • Verwarm de olie in een koekenpan en fruit de ui en de knoflook.neem de pan van het vuur zodra de uien glazig zijn
  • Schenk bouillon in een braadpan en voeg de kaneel,komijn,en kurkuma toe.
    Breng de bouillon aan de kook
  • Neem de pan van het vuur en strooi de couscous in de hete bouillon,voeg peper en zout toe en meng alles goed.
    Laat de couscous 10 minuten wellen
  • voeg de ui,knoflook en de boter toe aan de couscous.zet de pan nog 2 minuten op het vuur
  • Roer goed met een vork om de korrels los te maken.
    strooi er eventueel fijn geknipte koriander over
  • Serveer direct lekker bij gerecht met gegrild vis,vlees of gevogelte
0 0 vote
Article Rating

Deel het met vrienden en familie

0
Ik zie u idee / melding graag te gemoed , Geef uw commentaar hier.x
()
x
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram