Verzamel je ingrediƫnten
Eendenborstfilets heeft een vleeskant en een vet kant
snij de vet kant kruislinks in
peper en zout op de vleeskant
We gaan dit bakken in 8 minuten
Neem een grote pan en verhit deze goed ZONDER BOTER OF OLIE .
Leg de Eendenborstfilets met de vet kant in de pan bak op hoog vuur niet meer aan komen
maak ondertussen je saus wijn honing sinasappelsap en de balsamico
draai na 5 minuten het vlees om en bak de andere kant voor drie minuten
Haal het uit de pan en leg het op het folie
Pak het in als een kadootje en laat het 10 minuten rusten de eend gaart nu door in de folie
Bak in de eenden vet de eikenchampignons
Haal de champignons er uit en doe de saus in de pan half hoog vuur zorg dat de honing lekker gaat calimaliseren.Giet de saus over de champinons
serveer met heerlijke groent naar keuze u kunt eventueel ook wat puree erbij maken