gevulde kippenbol
heerlijke gevulde kipfilet
Prep Time 20 minutes mins
Cook Time 29 minutes mins
Course Hoofdgerecht
Cuisine Nederlands
Servings 2 personen
Calories 45 kcal
1 soeplepel
1 folie
1 wok
1 vel bakpapier
- 2 stuk kipfilet
- 1 pak gehaktballetjes
- 1 strooisel kippenkruiden
- 1 scheut ketchup
- 1 koffielepel zoete sambal
- 1 pak wokgroente
- 1 eetlepel mayonaise
- 1 pak geraspte oude kaas
kip kruiden, plaats de folie op je plank, daarop de kipfilet folie erover en platslaan.
open de voorbereide balletjes gehakt
pak een soeplepel en vul met balletje ongeveer 5 in een soeplepel dan in de blender 2 x kipfilet 10 balletjes
blenden grof
niet te fijn malen
-
meet groente af in de soeplepel 2 x per kipfilet bol dus 2 kippennbollen minstens 4 soeplepels met groenten. Groente slinkt bij bakken.
olie in de pan
groente en gehakt erin
scheut ketchup en 2 koffie lepels zoete sambal erin
even doorbakken
leg de kipfilet in de soeplepel
vullen en dicht klappen
Ondersteboven op de bakplaat met bakpapier zet een schaaltje mayonaise klaar
smeer de bol in met mayonaise
kaas erop
in de oven
180 graden 30 minuten ,oven even voorverwarmen
uit de oven
serveren
eet smakelijk
Keyword gevulde kip, kipfilet, kippenbol