Knolselderijsoep met truffel
Knolselderijsoep met truffel
Prep Time 10 minutes mins
Cook Time 1 hour hr
Total Time 1 hour hr 10 minutes mins
Course voorgerecht
Cuisine Frans
Servings 10 personen
Calories 45 kcal
- 2 Stuks Truffel
- 1 Stuk Knolselderij
- 3 Teentjes Knoflook
- 250 Ml Kookroom
- 5 Spin Zwarte peper
- 2 Blokjes Groentebouillon
- 2 Stuk Uien
- 25 Gram Boter
- 1 thelepel Peterselie Optioneel als je geen truffels heebt
Zet alle ingrediƫnten klaar
Schil de knolselderij en snij deze in schijven daarna in kleine blokjeSnipper de ui en hak de knoflook fijn Boter in de pan
Bak de ui en de knoflook
Doe de knolselderij erbij en bak deze mee voor een minuut of 5
1 liter water met 2 bouillonblokjes Groenten bouillonblokjes
Pureer de soep
Kookroom erbij
Gladde soep
Truffel, de buitenkant is hard.Binnen zo zacht als een champignon Rasp de truffel en snij de andere truffel in plakjes
doe dit op een bord
serveer de soep en breng dan pas de truffel aan
indien geen truffel kan je ook peterselie gebruiken voor garnering
Keyword augurken soep, Herten biefstuk met koolrabipuree champignons met champignon whiskey truffel, knolselderij