pickled eggs
pickled eggs,gepekelde uien
Prep Time 20 minutes mins
Cook Time 11 minutes mins
Total Time 31 minutes mins
Course Bijgerecht
Cuisine Engels
Servings 10 personen
Calories 45 kcal
1 steelpan
2 potten met deksel
- 10 stuk eieren
- 1 stuk rode ui
- 1 pot rode bieten sticks
- 2 stuk kruidnagel
- 2 stuk laulierblad
- 1 zakje pepperkorrels
- 1 kopje rietsuiker
- 500 ml water
- 250 ml rode wijn azijn
- 1 potje zzilveruitjes
- 4 teentjes knoflook
kook tien eieren
zit de ingrediƫnten klaar
doe de rode bieten sticks in de steelpan
doe er 500 ml water bij
Doe er 250 ml rodewijnazijn bij
breng het aaan de kook
kopje suiker erbij
Kruidnagel, laurierblad en pepper korrels erbij
2 minuten doorkoken dan vuur uit en laten afkoelen
snij de rode ui in ringen leg deze in de pot met de knoflook en wat peperkorrels.
schep wat bieten sticks in de pot
eieren erop,drie of vier en herhaal, uien, bieten
vul de pot met het vocht, laat afkoelen en zet het donker in de koelkast.Blijft ongeveer 6 maanden goed hoe langer ze staan hoe lekkerder. kun je echter niet wachten na 2 dagen is al te proeven
Keyword gepekelde uien, pickled eggs