Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Equipment
Instruction Images
Smaller
Normal
Larger
Scones
schotse broodjes voor bij het ontbijt ,thee lunch of als borrelhapje
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
15
minutes
mins
Cook Time
15
minutes
mins
Total Time
30
minutes
mins
Course
Bijgerecht
Cuisine
schots
Servings
4
personen
Calories
48
kcal
Equipment
1 kom
bloem
1 oven
1 vel bakpapier
Ingredients
250
gram
bloem
3
theelepel
bakmeel
1
theelepel
zout
60
gram
Roomboter
1/5
deciliter
melk
1
Potje
sjam
1
potje
slagroom
1
stuk
ei
Instructions
zet alle ingrediƫnten klaar
weeg 250 gram bloem af
1 theelepel zout erbij
3 theelepels bakpoeder
60 gram boter
1,5 deciliter melk erbij
En kneden goede kneden
bakplaat met bakpapier bedekken en bolletjes draaien
smeer de bolletjes in met het los geklopte ei
als ze ingesmeerd zijn oven voor verwarmen 200 graden
in de oven
200 graden 15 minuten
Heerlijk goudbruin
slagroom en jam klaar zetten
serveren
eetsmakelijk
Keyword
scones