zet de ingrediƫnten klaar
maak kookroom open
scheut de kokosmelk en maak open
mix de losse kruiden kerrie 2 eetlepels ,gember 2 koffielepels 2 koffielepels citroengraspoeder
maak de verpakking los
maak de thaise gele curry pasta open
2 kippenbouillon blokjes op 1 liter water
snij de 2 appels in blokken wel hart verwijderen
olie in de pan gas hoog
uien en knoflook erin
kruiden erbij
pasta erbij goed omroeren en even laten bakken
appels erbij omroeren
kookroom erbij
kokosmelk erbij
snij de korinder met steel en al erbij
goed omroeren gas half hoog
snij de tomaten in blokken
tomaten erbij
goed aan de kook brengen
eventueel even de deksel erop als het kookt goed omroeren en gas uit
zet de tweede pan klaar en doe een beetje in de blender ongeveer een kwart om te pureren
gepureerd iin de tweede pan
spoel de eerste pan om en zet er een zeef op
giet de gepureerde soep in de zeef
als de pan leeg is en de zeef blijft deze drap over
Schenk de gezeefde soep in een kom of bord blaadje koriander erop en serveren maar eet smakelijk