Verzamelen eerst alle ingrediënten
kijk of de paprika's passen in de pan
500 gram runder gehakt
doe dit in een kom
knip de panklaar rijst van lassie tover rijst open of kook rijst 4 koppen en laat het eerst af koelen
rijst in de kom bij de gehakt
gehakt kruiden erover half zakje
breek 2 eieren
ook in de kom
neem gerookt paprika poeder. gewone kan ook
bestrooi totdat het geheel rood is van de paprika poeder
heel goed mengen en in de koelkast zetten
we gaan nu de saus maken
snipper de uien en knoflook
boter in de pan
snij de koppen van de paprika's af
verwijder de zaadlijsten met een lepeltje
uien en knoflook in de pan
bloem erop
goed rough maken
vul de paprika
deksel erop
zet het vuur even uit leg de paprika in de pan
vul de de ruimt op met overige gehakt maak hier balletjes van
gezeefde tomaten erover
aanvullen met water totdat alle onder staatstrooi de tijm en rozemarijn erover aan de kook brengen
op een sudderplaat zetten laag vuur voor 60 miunuten
eet smakelijk