doe 5 liter water in een grote pan
voeg de schenkel en de sukade lappen toe
voeg 12 blokje vlees bouillon toe (6 pakjes)
breng het even aan de kook Laat het geheel ongeveer 8 uur trekken op een zeer klein pitje met sudderplaat op de gaspit zet het vuur uit en laat het een nacht staan met deksel erop
Volgende dag, schep het vet en de schuim eraf met een schuimspaan
verwarm de pan op nieuw. uw gaat de bouillon nu dubbel trekken. en laat hem op een klein vuur met sudderplaat ongeveer een uur trekken
schep het vlees en de schenkel uit de pan
Het vlees is nu zeer gaar. trek het vlees rustig uit elkaar of snijd mini blokje ervandoe het vlees terug in de pan, schenkel gooit u weg bereid het gehakt voor 1 ei en gehakt kruiden
draai van de 1,5 kilo rundergehakt balletjes en doe deze in de pan
maak van het honig pakje tomaten soep een papje met melk.doe dit in de pan
voeg 5 blikjes tomaten puree del monde toe
laat de soep voor ongeveer een uur langzaam trekken op de sudderplaat
Proef de soep !
Voeg meer vleesbouillonblokjes toe naar eigen smaak.Voor smaakversterker eigen inzicht voeg naar eigen inzicht vermicelli toe (niet te veel)
laat het geheel nog een uur door sudderen
Eet smakelijk