advanced divider

Sinds 2010

Startpagina Hinskens

Voor jong en oud

Tomatensoep á la Hanny

Berichtje achter laten lukt niet ?
Druk op F5 indien box niet laat
Abonneer
Abonneren op
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jeroen
Jeroen
8 maanden geleden

5 stars
Dit blijft de beste tomaten soep van de wereld.
Niks anders is beter Hmmmm.
Elke hap is genieten!!!!!

Patricia
Patricia
8 maanden geleden

5 stars
Heerlijk goed gevuld

advanced divider
Print Pin
5 from 3 votes

Tomatensoep Hanny

Heerlijke tomatensoep op brijzondewijze bereid
Course vooergerecht
Cuisine Hollands
Keyword Tomatensoep
Prep Time 1 day
Cook Time 4 hours
Total Time 1 day 4 hours
Servings 10 personen
Calories 520kcal
Author Hanny Hinskens
Cost 20

Equipment

  • 1 grote pan
  • sudderplaat
  • schuimspaan

Ingredients

  • 1 stuk schenkel
  • 1,5 kilo Sukadelappen

  • 5 liter water
  • 18 stuk Bouillon blokjes (vlees)
  • 1 kilo Rundergehakt
  • 1 pakje Honig tomatensoep
  • 1 kopje melk
  • 1 handje Honig Krulvermicelli Middel 250g
  • 5 blikjes tomaten puree Del monde

Instructions

  • doe 5 liter water in een grote pan
  • voeg de schenkel en de sukade lappen toe
  • voeg 14 blokje vlees bouillon toe (7 pakjes)
  • breng het even aan de kook
    Laat het geheel ongeveer 8 uur trekken op een zeer klein pitje met sudderplaat op de gaspit
  • zet het vuur uit en laat het een nacht staan met deksel erop
  • Volgende dag, schep het vet en de schuim eraf met een schuimspaan
  • verwarm de pan op nieuw. uw gaat de bouillon nu dubbel trekken. en laat hem op een klein vuur met sudderplaat ongeveer een uur trekken
  • schep het vlees en de schenkel uit de pan
  • Het vlees is nu zeer gaar. trek het vlees rustig uit elkaar of snijd mini blokje ervan
    doe het vlees terug in de pan,schenkel gooit u weg
  • draai van de 1,5 kilo rundergehakt balletjes en doe deze in de pan
  • maak van het honig pakje tomaten soep een papje met melk.doe dit in de pan
  • voeg 5 blikjes tomaten puree del monde toe
  • laat de soep voor ongeveer een uur langzaam trekken op de sudderplaat
  • Proef de soep !
  • Voeg naar eigen smaak eventueel de resterende vlees bouillon blokje toe (6 stuks 3 pakjes)
  • voeg naar eigen inzicht vermicelli toe (niet te veel)
  • laat het geheel nog een uur door sudderen
  • Eet smakelijk
5 1 vote
Article Rating

Deel het met vrienden en familie

3
0
Ik zie u idee / melding graag te gemoed , Geef uw commentaar hier.x
()
x
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram