Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Equipment
Instruction Images
Smaller
Normal
Larger
Truffelroomsaus
Truffelroomsaus
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
10
minutes
mins
Total Time
20
minutes
mins
Course
Bijgerecht
Cuisine
Engels, Frans, Nederlands
Servings
8
personen
Calories
45
kcal
Equipment
2 steelpannen
1 zeef
1 rasp
Ingredients
25
gram
margarine
2
eetlepels
truffelolie
200
ml
gevogelte fond
1
stuk
sjalot
250
ml
slagroom
Instructions
zet de ingrediƫnten klaar
25 gram boter in de pan vuur laag
zet de 2de pan klaar met zeef
snipper de sjalot
voeg 4 eetlepels bloem toe
voeg de slagroom toe laten koken en blijven roeren
giet door de zeef
voeg de truffel olie toe
rasp de truffel en voeg toe
koud klontje boter erbij
blijven roeren indien niet dik genoeg bloem toevoegen
Heerlijk of een varknhaas eet smakkelijk
Keyword
Herten biefstuk met koolrabipuree champignons met champignon whiskey truffel, roomsaus