Go Back Email Link
Zalmburger

zalm burger

hamburger van zalm
Prep Time 15 minutes
Cook Time 5 minutes
Total Time 20 minutes
Course lunch
Cuisine Hollands
Servings 2 personen
Calories 20 kcal

Equipment

  • keukenmachine
  • koekenpan

Ingredients
  

  • 2 moten zalm
  • 1/2 bosje bieslook
  • 1 stuk ei
  • 3 eetlepels paneermeel

Instructions
 

  • snij voorzichtig het vel van de moten zalm
  • doe wat olie in de pan en bak het vel aan twee zijde krokant
  • snij de moten zalm in stukjes en doe dit in de keukenmachine of blender
  • doe het ei, fijn gesneden bieslook bij
  • voeg 3 eetlepels paneermeel toe
  • neem 1 eetlepels vol en draai een bal druk deze plat en lag het in de pan
  • Bak de eerste kant zo lang tot u aan de zijkant een beetje wit ziet, omdraaien en de andere kant ook
    zalmburger
  • als de zalm burger klaar is kunt u alle varianten zelf verzinnen, sla erbij komkomer tomaat enz
    wij hebben voor basic gekozen
    burger en een beetje sambasaus erop''
    serveer met de krokante huid ernaast
    eet smakelijk
    Zalmburger
Keyword zalm