neem 1 bord of bak en vul deze met de kristalbloemGebruikt hier kristalbloem voor omdat deze net iets fijner en beter is dan gewone bloem.daardoor krijg je ook een mooier korst klop de eieren los in de volgende bak
de laatste bak is de paneermeel hier gaan we wat aan toevoegenvoeg 1 spin zeezout toevoeg 1 spin peper toevoeg twee eetlepels met varkenskruiden toe.Dit laatste zorgt ervoor dat de korst een heerlijke gekruiden smaak krijgt Neem de ongepaneerd schnitzel of de plat geslagen varkenslap en smeer deze in met mosterd
alleen de bovenkant
voeg 1 spin met peper eroverheen (pepermolen) (geen zout)
leg de tweed schnitzel op de eerste hierdoor komt de overtollig mosterd aan de onderkant van de tweede en bij de derde en bij de vierde leg de drie snitzels op elkaar
De schnitzel zijn nu gekruid en klaar voor verder preparatie
haal de schnitzel door de bloem,schud de overtollige bloem eraf en zorg dat hij wit bedekt is
haal hem vervolgens door het ei
als laatste stap de paneermeel
doe de 100 gram roomboter in de pan
bak de schnitzel op hoog vuur aan tot hij lekker bruin is 3 a 4 minuten
voeg in tussen de overige 100 gram boter toe verdeeld in stukjes
omdraaien en bak de andere kant a 3 minuten
server het met onze heerlijke champignondroomsaushttps://hinskens.nl/champignon-roomsaus/eet smakelijk