Nagerecht

Nagerecht

Nagerecht 

ook wel dessert of toetje – is een deel van het diner waarmee een maaltijd wordt afgesloten. Vaak is het zoet van smaak en koud, maar er zijn ook hartige en warme nagerechten.

Nagerechten worden vanwege hun smaak gegeten, maar ook omdat het vanwege de hoeveelheid suiker en vet (bijvoorbeeld in vla, yoghurt en ijs) een vol en voldaan gevoel aan het einde van een maaltijd geeft. Voorbeelden van nagerechten zijn kaasconsumptie-ijsgebakvruchten en combinaties van koffielikeur en chocolade.

vanille -aardbeien-roomijs op een schaaltje van chocola

Heerlijke toetje gaat er altijd in zou je zeggen .Helaas geldt dit niet voor mij ijs en chocolade bevatten te veel suiker. Echter neemt niet weg dat koken ook voor andere is en zeker voor je partner. Daarom heb ik deze heerlijke vanille-aardbeien-roomijs op een schaaltje van chocolade gemaakt. Een ware genot van pure chocolade en heerlijke roomijs. Eventuul overgoten met aardbeiensaus

Read More
Paul11 oktober 2020
Tags:

Crè­me brûlée

Crè­me brûlée nagerecht van ei,slagroom en suiker

Read More
Paul28 juni 2020
Tags: