Categorie: Bijgerecht
alles wat een bijgerecht is wordt in deze rubriek geplaatst zodat er beter kan worden gefilterd
slagroom knoflookboter
Heerlijke slagroom knoflookboter voor op toast of stokbrood
Pickled eggs
Pickled eggs, gepekelde uien
Stoofperen zonder wijn
Stoofperen zonder wijn
Frisse ijsbergsla met yoghurt dressing
Frisse ijsbergsla met yoghurt dressing
Tortilla lunch
De traditionele tortilla wordt, sinds precolumbiaanse tijden, gemaakt van maïs. Het wordt gemaakt door de maïs in kalkwater te weken (waardoor de schilletjes loslaten),…
Pasteitje
Rundvlees gevulde pasteijte
Groenten cocktail
Lekkere frisse groenten cocktail
Rempejek
Heerlijke pinda koekjes Rempejek
Stapel aardappelen in cube cake vorm
Stapel aardappelen in cube cake vorm
Venkelpuree
puree met venkel
Gekarameliseerde aardappelschijfjes
Gekarameliseerde aardappelschijfjes
Tostones / patacones
gebakken banaan Patacones totones
Cabbage patties, spitskool pasteitjes
Cabbage patties, spitskool pasteitjes
Pastinaak friet
pastinaak friet
Bloemkoolrijst
bloemkoolrijst,pittig
Zalm tartaar
Zalm tartaar simpel en snel
Pindakaas
eenvoudige pindakaas puur ongezout
Hasselback aardappel
e Hasselback aardappel komt oorspronkelijk uit Zweden. In het bij een hotel behorende restaurant Hasselbacken werd deze als eerste geserveerd. De aardappels worden in dunne plakjes ingekeept waarna je ze vult of bestrooid met kruiden, kaas en bijvoorbeeld olie.
Couscous
Heerlijke biologische couscous op noord Afrikaanse wijze