Gevulde champignons met gehakt in Ham

Gevulde champions metgehaks verpakt in Ham

Course BBQ gerecht
Cuisine Hollands
Prep Time 20 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 50 minutes
Author Paul Hinskens

Instructions

  • 1. maak de steeltje los in de champion door te draaien
  • 2. verwijder de rok dat is het donkere gedeelte in de champignon verwijder deze met een thee lepel
    gooi de steeltje niet weg in de blender
  • .voor elke champignon 1 half gehakt balletje
    (deze zijn koud en al voor gebraden je zou ze zo kunnen eten)
  • doe de steeltje en de gehakt balletjes in de staafmixer hak molen
  • voeg er een scheurt tomatenketchup toe en wat peper en zout
  • Vul gehaktballen met deze mengsel.(theellepel)
  • Maak van twee reepjes Ham een kruis
    leg de champion in het midden op de rug gehakt naar boven.
  • Maak van twee reepjes Ham een kruis
    leg de champion in het midden op de rug gehakt naar boven.
  •  pak de champion nu kruis links in en zet het vast met een cocktailprikker
  • Bak in BBQ bij 200 voor 15 min indirect 
Share:

Author: Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *