Gevulde champignons met gehakt in Ham. snel en heerlijk. en nog eens leuk om te maken. Met dit gerecht laat u uw gasten extra genieten. De heerlijke ham in combinatie met gehakt en champignon geven een heerlijke smaak.
Gevulde champions met gehakt verpakt in Ham
Paul HinskensGevulde Champions met gehakt verpakt in Ham
4 from 1 vote
Prep Time 20 minutes mins
Cook Time 30 minutes mins
Total Time 50 minutes mins
Course BBQ gerecht
Cuisine Hollands
Servings 4 personen
Calories 200 kcal
Equipment
- BBQ of oven
- prikkertjes
Ingredients
- 4 stuk champignon
- 4 stuk gehakt balletjes kant en klaar
- 8 stuk repen ham
Instructions
- 1. maak de steeltje los in de champion door te draaien
- 2. verwijder de rok dat is het donkere gedeelte in de champignon verwijder deze met een thee lepelgooi de steeltje niet weg in de blender
- .voor elke champignon 1 half gehakt balletje(deze zijn koud en al voor gebraden je zou ze zo kunnen eten)
- doe de steeltje en de gehakt balletjes in de staafmixer hak molen
- voeg er een scheurt tomatenketchup toe en wat peper en zout
- Vul gehaktballen met deze mengsel.(theellepel)
- Maak van twee reepjes Ham een kruisleg de champion in het midden op de rug gehakt naar boven.
- Maak van twee reepjes Ham een kruisleg de champion in het midden op de rug gehakt naar boven.
- pak de champion nu kruis links in en zet het vast met een cocktailprikker
- Bak in BBQ bij 200 voor 15 min indirect
Keyword champignon,gehakt,ham
Heerlijk als voorgerecht/bijgerecht net even wat anders voor en tijdens de bbq