Bijgerechten

Bijgerechten

Bijgerechten is een gerecht dat in een gang van een maaltijd ernaast of erbij wordt geserveerd.
Het is vaak cultureel bepaald wat als bijgerecht – of extra gerecht – wordt gezien en wat als onderdeel van betreffende maaltijd. In Frankrijk wordt rijst bijvoorbeeld als bijgerecht geserveerd. In de Nederlandse keuken is dit vaak een onderdeel van het hoofdgerecht.
 

Onze recepten

Stapel aardappelen in cube cake vorm

Stapel aardappelen in cube cake vorm

Read More
Paul29 juli 2020 0
Tags:

Venkelpuree

puree met venkel

Read More
Paul7 juni 2020 0
Tags:

Gekarameliseerde aardappelschijfjes

Gekarameliseerde aardappelschijfjes

Read More
Paul7 juni 2020 0
Tags:

Tostones / patacones

gebakken banaan Patacones totones

Read More
Paul29 mei 2020 2
Tags:

Cabbage patties, spitskool pasteitjes

spitskool pasteitjes

Read More
Paul11 april 2020 1
Tags:

Pastinaak friet

pastinaak friet

Read More
Paul11 maart 2020 0
Tags:

Bloemkoolrijst

bloemkoolrijst,pittig

Read More
Paul26 februari 2020 0
Tags:

Zalm tartaar

Zalm tartaar simpel en snel

Read More
Paul23 februari 2020 1
Tags:

Pindakaas

eenvoudige pindakaas puur ongezout

Read More
Paul9 februari 2020 0
Tags:

Hasselback aardappel

e Hasselback aardappel komt oorspronkelijk uit Zweden. In het bij een hotel behorende restaurant Hasselbacken werd deze als eerste geserveerd. De aardappels worden in dunne plakjes ingekeept waarna je ze vult of bestrooid met kruiden, kaas en bijvoorbeeld olie.

Read More
Paul26 januari 2020 0
Tags:

Couscous Biologisch

Heerlijke biologische couscous op noord Afrikaanse wijze

Read More
Paul1 januari 2020 0
Tags: