Karbonaden gesudderd

Karbonaden gesudderd

Heerlijke zacht gesudderde karbonaden
Course Hoofdgerecht
Cuisine Nederlands
Prep Time 15 minutes
Cook Time 1 hour 20 minutes
5 minutes
Total Time 3 hours 15 minutes
Servings 4
Calories 375kcal
Author Hanny Hinskens

Ingredients

  • 1 250 gram Boter zeeuws meisje
  • 1 pakje Magie jus
  • 4 schouder karbonaden
  • 1 zout
  • 1 braadpan
  • 1 sudderplaat

Instructions

  • 1 pak boter 250 gram geheel in de pan
  • 1 pakje Maggie Jus
  • 4 schouder karbonaden
  • Doe de boter in de pan en laat deze goudgeel bruine
  • strooi een klein beetje zout op de karbonaden alleen boven kant en leg ze in de pan, bak ze heerlijk bruin
  • Haal de karbonaden uit de pan leg ze op een bord
  • Zet het vuur laag voeg 500 ml water toe aan de pan
  • voeg de het pakje maggie jus toe
  • op midden hoog vuur blijft roeren totdat de jus dikker worden en gaat bubbelen
  • leg de karbonaden terug in de pan en dompel ze in de jus
  • Leg een sudderplaat op het gasfornuis pit
  • Zet het vuur laag en doe de deksel op de pan
    Laat de karbonaden ongeveer 1 uur sudderen.prik zachtjes in de karbonaat met een vork gaar is gaar .
    Het vlees moet zo van het bot los komen.
    Dan heeft u een heerlijke gesudderde karbonaat ,smakelijk eten
  • Serveer tip : heerlijk met andijvie
  • Serveer tip :heerlijk met witte bonen in tomatensaus
Share:

Author: hinskens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *