Macaroni alla Hanny

Print
5 from 1 vote

Macaroni Hanny

Ieder vind zijn eigen macaroni het lekkerste en natuurlijk zijn er vele varianten
Echter wij vinden de macaroni van  Hanny het lekkerste
Course Hoofdgerecht
Cuisine Nederlands
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes
Servings 6
Author Hanny hinskens

Ingredients

  • 1/2 zakje slagerskruiden gehakt slagers recept plusmarkt verstegen
  • 1 pak Roerbakgroenten plusmarkt
  • 1 pak basis voor macaronie en spaghetti plus markt Honig
  • 850 gram rundergehakt plusmarkt
  • 1 pak Macaroni vlugkokend plusmarkt Honig
  • 1 zakje geraspte kaas parfano plusmarkt
  • 1 scheut tomaten ketchup of Currysaus plusmarkt Heinz of Hela

Instructions

  • Bak de 850 gram gehakt in een grote braadpan tot hij lekker lichtbruin is.
  • Verdeel een half pakje Gehakt slagersrecept er aan toe.
  • Voeg de roerbakgroenten toe.
  • Voeg de gehele inhoud uit zakje van Basis voor Macaroni en spaghetti van Honig toe.
  • Roer alles goed om en zet de pan een paar minuten op laag vuur een minut of 8
  • Zet het vuur uit en laat het staan. het liefst voor een uurtje
  • Zet een pan met water op het vuur en voeg er zout aan toe. niet te veel maar ongeveer een halve eetlepel. Het zout zorgt ervoor dat je macaroni niet plakt en de macaroni wordt iets minder flauw groenten bouillon blokje kan ook.
  • Voeg als het water kookt de snel kook macaroni toe ,en laat het 5 minuten koken ondertussen zet je de pan weer aan met ingrediĆ«nten. 
    voor 4 personen ongeveer 3/4 pak
  • Als de macaroni klaar is.Giet het in een vergiet en laat het even uitlekken
  • Voeg de macaroni toe en schep de pan in zijn geheel om totdat de macaroni verkleurd naar oranje.
  • klaar serveren aan tafel
  • als de macaroni is uitgeserveerd. Kunt u naar gelang uw smaak wat strooikaas,ketchup of curry toevoegen 
  • eet smakelijk

Author: hinskens

2 thoughts on “Macaroni alla Hanny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *