uienmarmalade
Heerlijke gekarameliseerde uien. zoet van smaak en prima saus bij een lekker stuk vlees
uienmarmalade
uien marmalade
Prep Time 10 mins
Cook Time 30 mins
Course Bijgerecht
Cuisine Frans
Servings 4 personen
Calories 245 kcal
Equipment
- pan
Ingredients
- 6 stuk rode uien
- 2 eetlepels rode wijnazijn
- 2 eetlepels port
- 2 eetlepels rode wijn
- 3 eetlepels Bruine basterd suiker
- 2 eetlepels Balsamicoazijn
- 50 gram boter
- 50 ml olijfolie
Instructions
- snij de uien in halve ringen
- boter en olie in de pan
- doe de uien in de pan en de suiker
- goed omroeren
- doe nu de rode wijnazijn,port,rode wijn erbij
- goed omroeren
- voeg nu de Balsamicoazijn
- goed omroeren
- laten koken half vuur minimaal een half uur
- het wordt wat stroperiger
- lekker voor bij de biefstuk of ander soort vlees
Keyword marmalade, uien, uienmarmalade
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
-
Zoete sambal
5 februari 2021 Aziatische keuken, sauzen -
Sambal oelek
31 januari 2021 Aziatische keuken, sauzen -
Stroganoff saus
2 januari 2021 sauzen -
Pasta saus
20 december 2020 sauzen -
Teriyaki saus
21 november 2020 Aziatische keuken, sauzen