advanced divider

Sinds 2010

Startpagina Hinskens

Voor jong en oud

Zalm tartaar

Berichtje achter laten lukt niet ?
Druk op F5 indien box niet laat
Abonneer
Abonneren op
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Patricia
Patricia
5 maanden geleden

5 stars
Ook deze is ontzettend lekker niet alleen als bijgerecht maar zeker ook als lunch

advanced divider
Zalm tartaar 1
Print Pin
5 from 1 vote

Zalmtartaar

zalm,kappertjes en ui
Course Bijgerecht, vis
Cuisine Hollands
Keyword tartaar, toast, zalm
Prep Time 20 minutes
Total Time 20 minutes
Servings 6 personen
Calories 200kcal
Author Paul
Cost 10

Equipment

  • foodprocessor
  • 1 kookring

Ingredients

  • 2 moten zalm zonder vel
  • 3 stuks kleine uien (rood)
  • 1 potje kappertjes
  • 1 eetlepel olie
  • 1 stuk stokbrood

Instructions

  • snij de moten zalm in blokje
  • draai 4 maal de messen rond in de foodprocessor of snij het heel fijn
  • snipper de ui
  • Giet het vocht uit het potje en voeg de kappertjes toe
  • als alles samen is geef de machine 4 pulsen of snij en vermeng alles heel fijn
  • voeg 1 lepel olie toe
  • plaats de kookring op het boord
  • druk de zalm in de ring en laat het even 5 minuten staan
  • snij de stokbrood in parten
  • verwijder de kookring
  • u heeft nu een zalm tartaar
5 1 vote
Article Rating

Deel het met vrienden en familie

1
0
Ik zie u idee / melding graag te gemoed , Geef uw commentaar hier.x
()
x
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram