Zalm tartaar
Za;m tartaar is gemalen zalm wat klaar gemaakt wordt in een malof kookring. leuke presentaitie met toas of stokbrood
Zalmtartaar
Paulzalm,kappertjes en ui
5 from 1 vote
Prep Time 20 minutes mins
Total Time 20 minutes mins
Course Bijgerecht, vis
Cuisine Hollands
Servings 6 personen
Calories 200 kcal
Equipment
- foodprocessor
- 1 kookring
Ingredients
- 2 moten zalm zonder vel
- 3 stuks kleine uien (rood)
- 1 potje kappertjes
- 1 eetlepel olie
- 1 stuk stokbrood
Instructions
- snij de moten zalm in blokje
- draai 4 maal de messen rond in de foodprocessor of snij het heel fijn
- snipper de ui
- Giet het vocht uit het potje en voeg de kappertjes toe
- als alles samen is geef de machine 4 pulsen of snij en vermeng alles heel fijn
- voeg 1 lepel olie toe
- plaats de kookring op het boord
- druk de zalm in de ring en laat het even 5 minuten staan
- snij de stokbrood in parten
- verwijder de kookring
- u heeft nu een zalm tartaar
Keyword tartaar, toast, zalm
Ook deze is ontzettend lekker niet alleen als bijgerecht maar zeker ook als lunch