Bonenschotel met roomkaas.
Dit recept is makkelijk te maken koolhydraat arm en is heerlijk van smaak.
Romig, pittig ,zoutige smaak, diverse smaken komen rond in je mond. het romige van de roomkaas het pittige van de Cheyenne peper. en het zoutige van de Parmezaanse kaas en de spek. al met al een blijvertje en dus goed voor onze recepten pagina on de ovenschotels
Bonenschotel met roomkaas
Bonenschotel met roomkaas
Prep Time 15 minutes mins
Cook Time 20 minutes mins
Total Time 35 minutes mins
Course Hoofdgerecht
Cuisine Hollands
Servings 2 personen
Calories 45 kcal
Equipment
- vergiet
- ovenschotel
- ovenschaal
- wokpan
Ingredients
- 250 gram champignons
- 4 stuks speklappen
- 2 stuks uien
- 1 eetlepel knoflook poeder
- 1 eetlepel cayennepeper
- 2 potten Hak sperziebonen
- 1 fles kookrom bleuband 250 ml
- 1 pakje paturain
Instructions
- Doe de boontjes in de pan en breng het aan de kook als het kookt 2 mintuen laten koken
- giet af in een gieter
- blus het met koud water
- snij de speklappen in stukjes
- bak de speklappen lekker goed gaar. haal ze uit de pan en leg ze op een bord voor later
- verwarm de oven op 180 graden voor
- bak de champignons en de uien in het spek vet
- bestrooi ze met knoflookpoeder
- doe de kookroom en de paturain erbij
- boontjes erbij
- alles goed opwarmen
- zet de ovenschotel klaar
- giet het geheel in de ovenschaal.
- cayennepeper
- Bestrooi het geheel met cayennepeper
- Zet dit in de oven voor 15 minuten 180 graden
- Haal de schaal uit de oven na 15 minuten
- spekjes erover
- Parmezaanse kaas erover en zet het terug voor 5 minuten 180 graden
- een heerlijke bonen schotel met roomkaas
- Eetsmakelijk
Keyword bonenschotel, paramzansekaas, roomkaas
wat een heerlijk recept!
Dankjewel fijn dat je ervan genoten hebt
Bedankt voor je reactie erg leuk