cropped-wp3cce90b8-e1572888879923.png

startpagina Hinskens

Jouw winkel pagina

Kalkoen

Aantal recepten

Kalkoen, braden is niet zo erg moeilijk.er zijn verschillende technieken. Wij maken vandaag een kalkoen die in stukken is gehakt.en ontvelt dus mooie blanken kalkoen stukken.gebraden in de braadpan

kalkoen

Kalkoen

kalkoen braden
Prep Time 1 hr
Cook Time 3 hrs
Course Hoofdgerecht
Cuisine Amerikaans, Nederlands
Servings 4 personen
Calories 45 kcal

Equipment

  • emmer
  • braadpannen

Ingredients
  

  • 1 hele kalkoen
  • 1 lepel zout
  • 2 flessen Croma

Instructions
 

  • Haal de kalkoen uit de verpakking en zet deze 24 uur in een emmer met water aangevuld met zout 4 lepels
    kalkoen
  • haal de kalkoen eruit, en begin het vel los te maken
    kalkoen
  • Begin bij de borstkas en werk rond
    kalkoen
  • poten
    kalkoen
  • vleugels
    kalkoen
  • Als de kalkoen kaal is in stukken hakken vel gooien we weg
    kalkoen
  • was de in stukken gehakte kalkoen nogmaals schoon
    kalkoen
  • mooi e blanke stukken
    kalkoen
  • leg de stukken klaar
    kalkoen
  • doe in iedere pan 1 fles croma 750 ml
    croma
  • laat de croma lekker bruin worden
    kalkoen
  • neem de jozo zout
    zout
  • zout de stukken lichtjes
    kalkoen
  • voorzichtig in de pan roeren
    kalkoen
  • stukken erin
    kalkoen
  • kijk uit dat het niet overloopt daarna pan vol vuur. lekker bruin braden wel telkens omkeren
    kalkoen
  • als het vlees lekker bruin is aangebraden eruit halen
    kalkoen
  • neem een kan met water
    kalkoen
  • voeg per pan ongeveer 120 ml water toe heel rustig de pan gaat sissen en borrelen dus langzaam toevoegen.
    kalkoen
  • kalkoen erin en aanvullen met water tot driekwart van de stukken onder de jus staat. Deksel erop en op LAAG vuur een uurtje of drie laten sudderen.
    Als u de kalkoen wil draaien en het vlees valt bijna van het bot af dan is de kalkoen klaar en goed gaar eet smakelijk
    kalkoen
Keyword 'kerst, braden kalkoen, Kalkoen, ontvellen kalkoen
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email
kalkoen
0 0 votes
Artikelbeoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Boeuf strogonoff heerlijk vleesstoof gerecht
31 juli 2022
Bœuf Stroganoff is een vleesgerecht uit de Russische keuken, bestaande uit dunne blokjes gesauteerde biefstuk of...
Burn to end frikandellen
03 juli 2022
Burn to en frikandellen. gekarameliseerde frikandellen
BBQ saus
03 juli 2022
Zoete BBQ saus
kippen pasteitjes met kaas
07 juni 2022
lekkere kip pasteitjes op zijn Russisch kip gevuld met heerlijke oude kaas gebakken in roomboter.
Chinese kippen groente soep
21 mei 2022
Chinese kippen groente soep
Bami spek bal
11 mei 2022
bami spek bal
T-bone steak
11 mei 2022
T-bone steak
Dronken kip met koolrabi
02 april 2022
Dronken kip met koolrabi
Gele curry rijst met varkenshaas en krokant gebakken spekjes
30 maart 2022
Gele curry rijst met varkenshaas en krokant gebakken spekjes
Arroz con polo- rijst met kip
27 februari 2022
Arroz con polo rijst met kip
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email

Het team

Paul Hinskens
Paul Hinskens Oprichter Hobby kok
Oprichter en houder van deze site. Mijn keuken, is een hobby website waar we leuke en heerlijke recepten delen. Koken we met  plezier. En leren we er elke dag weer wat bij. We zijn geen professionele koks,  maar koken we met veel  lol in onze keuken. Heeft u ook een leuk recept, deel het met ons en wie weet plaatsen we het. U mag natuurlijk altijd een bericht bij een recept achter laten graag zelfs. Dat is onze doel voor deze pagina.  Veel kook plezier.
Hanny
Hanny Hinskens Inspirator super kokkie
Vele familie recepten komen van Hanny. Die ze al jaren voor ons maakt met veel passie en plezier.Met handige tips en leuke recepten. Daarnaast vinden we het leuk om recepten met elkaar te delen. alle recepten worden eerst uitgeprobeerd voor ze op de website gaan. Dus niet elk recept wordt er zomaar op gezet. Deze recepten komt vanuit de ervaring die we zelf op doen in onze familie keukens.
patricia
Patricia van der Meer Hobby kok
Patricia is een groot deel verantwoordelijke voor de bakkerij. De heerlijkste koeken en taartjes
Roy
Roy van der Meer Aspirant kok
Roy is onze aspirant kok. Hij leert veel en experimenteert graag in de keuken. Ook zijn recepten zijn terug te vinden in onze keukens