cropped-wp3cce90b8-e1572888879923.png

startpagina Hinskens

Kalkoen

Jouw winkel pagina

kalkoen
heerlijke gebraden kalkoen

Kalkoen, braden is niet zo erg moeilijk.er zijn verschillende technieken. Wij maken vandaag een kalkoen die in stukken is gehakt.en ontvelt dus mooie blanken kalkoen stukken.gebraden in de braadpan

kalkoen

Kalkoen

kalkoen braden
Prep Time 1 hr
Cook Time 3 hrs
Course Hoofdgerecht
Cuisine Amerikaans, Nederlands
Servings 4 personen
Calories 45 kcal

Equipment

  • emmer
  • braadpannen

Ingredients
  

  • 1 hele kalkoen
  • 1 lepel zout
  • 2 flessen Croma

Instructions
 

  • Haal de kalkoen uit de verpakking en zet deze 24 uur in een emmer met water aangevuld met zout 4 lepels
    kalkoen
  • haal de kalkoen eruit, en begin het vel los te maken
    kalkoen
  • Begin bij de borstkas en werk rond
    kalkoen
  • poten
    kalkoen
  • vleugels
    kalkoen
  • Als de kalkoen kaal is in stukken hakken vel gooien we weg
    kalkoen
  • was de in stukken gehakte kalkoen nogmaals schoon
    kalkoen
  • mooi e blanke stukken
    kalkoen
  • leg de stukken klaar
    kalkoen
  • doe in iedere pan 1 fles croma 750 ml
    croma
  • laat de croma lekker bruin worden
    kalkoen
  • neem de jozo zout
    zout
  • zout de stukken lichtjes
    kalkoen
  • voorzichtig in de pan roeren
    kalkoen
  • stukken erin
    kalkoen
  • kijk uit dat het niet overloopt daarna pan vol vuur. lekker bruin braden wel telkens omkeren
    kalkoen
  • als het vlees lekker bruin is aangebraden eruit halen
    kalkoen
  • neem een kan met water
    kalkoen
  • voeg per pan ongeveer 120 ml water toe heel rustig de pan gaat sissen en borrelen dus langzaam toevoegen.
    kalkoen
  • kalkoen erin en aanvullen met water tot driekwart van de stukken onder de jus staat. Deksel erop en op LAAG vuur een uurtje of drie laten sudderen.
    Als u de kalkoen wil draaien en het vlees valt bijna van het bot af dan is de kalkoen klaar en goed gaar eet smakelijk
    kalkoen
Keyword 'kerst, braden kalkoen, Kalkoen, ontvellen kalkoen
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email

Website en recepten GRATIS. Maar wil je ons helpen doen dan en kleine donatie

0
Ik zie u idee / melding graag te gemoed , Geef uw commentaar hier.x