advanced divider

Sinds 2010

Startpagina Hinskens

Voor jong en oud

Konijnenbout

Berichtje achter laten lukt niet ?
Druk op F5 indien box niet laat
Abonneer
Abonneren op
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Patricia
Patricia
10 maanden geleden

5 stars
Als je wat meer de tijd heb zeker de moeite waard heerlijke malse bouten

advanced divider
Konijnenbout 1
Print Pin
5 from 1 vote

Konijnenbout

heerlijke konijnenbout
Course Hoofdgerecht
Cuisine Nederlands
Keyword konijn,konijnenbout
Prep Time 15 minutes
Cook Time 3 hours
Total Time 3 hours 15 minutes
Servings 2 personen
Calories 133kcal
Author Paul
Cost 10

Equipment

  • braadpan
  • suderplaat

Ingredients

  • 2 stk konijnenbout
  • 1 pak boter

Instructions

  • maak de konijn gereed kijk of het vlees goed blank is verwijder eventueel overig spierweefsel
    als het konijn bevroren is en of niet goed blank zet het dan in een emmer met zoutwater voor een paar uur
  • doe 500 gram boter in de pan
  • braad het konijn aan beide zijde lichtbruin
  • zorg dat het konijn goed onder de boter staat
  • zet een sudderplaat op de kleinste pit en vuur laagste stand
  • deksel erop en laten sudderen voor tenminste 2 uur het konijn is gaar als het bijna van het bot afvalt
  • Eet smakelijk
5 1 vote
Article Rating

Deel het met vrienden en familie

1
0
Ik zie u idee / melding graag te gemoed , Geef uw commentaar hier.x
()
x