sate van de haas
Posted in Bakken

Saté van de haas

Saté van de haas

shoarma alacha
Posted in Bakken

Shoarma alacha

Shoarma (Arabisch: شاورما, Hebreeuws: שווארמה) is een gerecht uit de keuken van het Midden-Oosten. De naam is een vertaling van het Turkseçevirme,[1]draaiend, met…

eendeborstfilets
Posted in Bakken

Eendenborstfilets met champignons

Eendenborst is een stukje een heerlijk stuk vlees. De een vind het zalig de ander kijkt er huiverig naar omdat de eend een flink stuk vetlaag heef .Ieder zijn smaak. Daarom Wordt eend ook veel in de Aziatische keuken gebruikt. Of zoals nu als jachtvlees. Eend is vrij simpel te bereiden en de kosten zijn vaak niet hoger dan een goede biefstuk. We gaan het dus ook op traditionele wijze bakken in de pan. Een eend houdt wel van zwemmen dus een lekkere saus moet er wel bij. Voor meer wild en dergelijke kijk op mijn keuken

Voor presentatie
Posted in Bakken BBQ Oven gerecht

Picanha staartstuk runder biefstuk

staartstuk Picanha

voor presentatie
Posted in Bakken

Pepersteak

Heerlijke pepersteak

voor presentatie
Posted in Bakken

Schnitzel

Heerlijke schnitzel

Kogelbiefstuk
Posted in Bakken

Kogelbiefstuk

kogelbiefstuk met uienmarmelade en pastinaak friet

Longhaas
Posted in Bakken BBQ

Longhaas

Heerlijke longhaas een ware delicatesse

Bavette
Posted in Bakken BBQ

Bavet verborgen delicatesse

Vanglap, vinkelap of bavette is een vorm van mager rundvlees. Het is de dikke rand vlees in de vang van de koe. Het vlees heeft een lange,…

Paul's Burger
Posted in Bakken Brood(jes)

Paul’s Burger

Heerlijk broodje hamburger
of cheesburger

Gebakken worst
Posted in Bakken Brood(jes)

Gebakken worst

gebakken worst op brood